Segurament, per a molts de vosaltres, això no tindrà cap sentit i fins i tot podeu trobar-ho una ximpleria, però precisament aquest és el tracte: estem envoltats per tot arreu de ximpleries.
Editada per l'Il·lustre Col·legi Oficial de Geòlegs - Delegació de Catalunya (COLGEOCAT) amb l'ajut de la Generalitat de Catalunya, Departament d'Innovació, Universitats i Empresa - Comissionat per a Universitats i Recerca.


En aquest Blog el primer que veureu és el dia a dia de l'impacte mediàtic que té la Guia. Des de mitja pàgina fins el final trobareu un resum de la Guia. Un cop vist tot això, si us animeu aneu a "Tinc una proposta..." (a dalt a la dreta). Intento fer una guia virtual amb els vostres Fòssils Urbans.

dimarts, 2 de febrer de 2010

La Guia Fòssils Urbans de Barcelona ja està disponible

Si esteu interessats, podeu entrar al portal de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Geòlegs - Delegació de Catalunya (COLGEOCAT) i trobareu una icona d'un fitxer PDF, ompliu la butlleta, imprimiu-la i envieu-la per correu postal o fax, o bé guardeu el fitxer i l'envieu per correu electrònic a info@colgeocat.org.

per contactar amb Colgeocat:

Avinguda Paral·lel 144-146, baixos 08015 de Barcelona

T. 93 425 06 95 -
F. 93 325 05 06

1 comentari:

  1. Como amantes de la Historia y aficionados a descubrir todo tipo de "caprichos urbanos", no nos perderemos esta guía que auna estas dos pasiones!

    Gracias!

    Ram Y Bidaia

    ResponElimina