Segurament, per a molts de vosaltres, això no tindrà cap sentit i fins i tot podeu trobar-ho una ximpleria, però precisament aquest és el tracte: estem envoltats per tot arreu de ximpleries.
Editada per l'Il·lustre Col·legi Oficial de Geòlegs - Delegació de Catalunya (COLGEOCAT) amb l'ajut de la Generalitat de Catalunya, Departament d'Innovació, Universitats i Empresa - Comissionat per a Universitats i Recerca.


En aquest Blog el primer que veureu és el dia a dia de l'impacte mediàtic que té la Guia. Des de mitja pàgina fins el final trobareu un resum de la Guia. Un cop vist tot això, si us animeu aneu a "Tinc una proposta..." (a dalt a la dreta). Intento fer una guia virtual amb els vostres Fòssils Urbans.

dimarts, 9 de febrer del 2010

La Guia Fòssils Urbans de Barcelona disponible a partir d'avui a les llibreries

ALTAÏR - Gran Via de les Corts Catalanes, 616 - Barcelona
COSMO CAIXA - Laie - Pau Claris, 85 - Barcelona
QUERA - Petritxol, 2 - Barcelona
Llibreria de la Generalitat de Catalunya - Rambla dels Estudis, 118 - Barcelona

5 comentaris:

  1. He quedat bocabada amb el teu treball, moltes felicitats.
    A partir d'ara miraré les façanes de la meva ciutat d'una altre manera!!!

    ResponElimina
  2. Ayer hicimos una visita a Altair y compramos la guía. Empezaremos a visitar los fósiles más cercanos a nuestra casa y después haremos excursiones urbanas en busca de los demás.

    Un saludo!

    Ram y Bidaia

    ResponElimina
  3. Hola Anna, Ram i Bidaia, estic molt contenta que us agradi. Destijo que trobeu molts fòssils no només a Barcelona sinò a qualsevol lloc del món.Potser, mai se sap, en un futur podem fer un llibre de fòssils urbans internacionals....Veig que la finalitat de la guia ha donat el seu resultat.
    Bona recerca i bona sort! a veure si en trobeu diferents dels meus.

    Salutacions
    Anna Cornella

    ResponElimina
  4. Enhorabona pel llibre, jo també l'he comprat gràcies a saber d'ell a través d'algú que ha posat un enllaç a aquest web.

    ResponElimina