Segurament, per a molts de vosaltres, això no tindrà cap sentit i fins i tot podeu trobar-ho una ximpleria, però precisament aquest és el tracte: estem envoltats per tot arreu de ximpleries.
Editada per l'Il·lustre Col·legi Oficial de Geòlegs - Delegació de Catalunya (COLGEOCAT) amb l'ajut de la Generalitat de Catalunya, Departament d'Innovació, Universitats i Empresa - Comissionat per a Universitats i Recerca.


En aquest Blog el primer que veureu és el dia a dia de l'impacte mediàtic que té la Guia. Des de mitja pàgina fins el final trobareu un resum de la Guia. Un cop vist tot això, si us animeu aneu a "Tinc una proposta..." (a dalt a la dreta). Intento fer una guia virtual amb els vostres Fòssils Urbans.

dijous, 25 de març del 2010

La Guia Fòssils Urbans de Barcelona a Pa ciència, la nostra

Dissabte dia 27 de març de 2010, estic convidada a parlar de la Guia Fòssils Urbans de Barcelona, a Pa ciència, la nostra.

Equip: Presentat i dirigit per Daniel Arbós i Màrius Belles. Tècnic de so: Jordi Lozano.

Pa ciència, la nostra es pot seguir per:


Sants3ràdio: s'emet dissabtes a les 11:00 del matí i es repeteix dimarts a les 20:00 del vespre al 103.2 de la FM i al web http://www.sants3radio.cat/.

Ràdio Martorell: s'emet dimecres a les 21:30 al 100.30 de l'FM i a http://amartorell.com/html/public/entitats?id=85

1 comentari:

  1. Anna, hem adquirit el teu llibre a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia de la UAB i hem redactat una petita notícia al nostre bloc que ens agradaria compartir amb tu: http://blogs.uab.cat/bctotciencies/2010/04/12/fossils-urbans-de-barcelona/

    Salutacions!!

    ResponElimina