Segurament, per a molts de vosaltres, això no tindrà cap sentit i fins i tot podeu trobar-ho una ximpleria, però precisament aquest és el tracte: estem envoltats per tot arreu de ximpleries.
Editada per l'Il·lustre Col·legi Oficial de Geòlegs - Delegació de Catalunya (COLGEOCAT) amb l'ajut de la Generalitat de Catalunya, Departament d'Innovació, Universitats i Empresa - Comissionat per a Universitats i Recerca.


En aquest Blog el primer que veureu és el dia a dia de l'impacte mediàtic que té la Guia. Des de mitja pàgina fins el final trobareu un resum de la Guia. Un cop vist tot això, si us animeu aneu a "Tinc una proposta..." (a dalt a la dreta). Intento fer una guia virtual amb els vostres Fòssils Urbans.

dijous, 22 d’abril de 2010

Llibres de ciència per festejat Sant Jordi

Recerca en Acció és un portal de Talència. Catalunya Recerca de la Generalitat de Catalunya.

Epidèmies, fòssils, sexe, meteorologia... Un any més us presentem un recull de llibres de ciència de temàtiques diverses apareguts recentment i que podeu regalar per la diada de Sant Jordi.

Són llibres sobre temàtiques diverses, escrits per científics i per divulgadors de la ciència. Sense cap ànim d'exhaustivitat, hem recollit algunes novetats editorials interessants. Per que la ciència forma plenament part de la cultura, un any més us suggerim les propostes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada