Segurament, per a molts de vosaltres, això no tindrà cap sentit i fins i tot podeu trobar-ho una ximpleria, però precisament aquest és el tracte: estem envoltats per tot arreu de ximpleries.
Editada per l'Il·lustre Col·legi Oficial de Geòlegs - Delegació de Catalunya (COLGEOCAT) amb l'ajut de la Generalitat de Catalunya, Departament d'Innovació, Universitats i Empresa - Comissionat per a Universitats i Recerca.


En aquest Blog el primer que veureu és el dia a dia de l'impacte mediàtic que té la Guia. Des de mitja pàgina fins el final trobareu un resum de la Guia. Un cop vist tot això, si us animeu aneu a "Tinc una proposta..." (a dalt a la dreta). Intento fer una guia virtual amb els vostres Fòssils Urbans.

dissabte, 13 de febrer del 2010

La Guia Fòssils Urbans de Barcelona al programa Connexió Barcelona de BCN-TV

Dijous dia 18 de Febrer de 2010, a partir de les 18:00 h. estic convidada per parlar de la Guia Fòssils Urbans de Barcelona al programa "Connexió Barcelona" de BCN-TV, .Link al programa: l'entrevista comença a la línea de temps 59:19 aprox.

dimarts, 9 de febrer del 2010

La Guia Fòssils Urbans de Barcelona disponible a partir d'avui a les llibreries

ALTAÏR - Gran Via de les Corts Catalanes, 616 - Barcelona
COSMO CAIXA - Laie - Pau Claris, 85 - Barcelona
QUERA - Petritxol, 2 - Barcelona
Llibreria de la Generalitat de Catalunya - Rambla dels Estudis, 118 - Barcelona

La Guia Fòssils Urbans de Barcelona al programa La Ciutat d'Onda Cero

Dimecres dia 10 de Febrer de 2010, a partir de les 12:30 h. al programa La Ciutat d'Onda Cero, (13:40 h.) es parla de la Guia Fòssils Urbans de Barcelona.

dilluns, 8 de febrer del 2010

La Guia Fòssils Urbans de Barcelona a El Periódico

Dilluns dia 8 de febrer de 2010, han publicat a la secció Coses de la vida - Societat - Ciència, del diari El Periódico, pagina 22, un article d'en Michele Catanzaro, on es parla del Llibre Fòssils Urbans de Barcelona.

dimarts, 2 de febrer del 2010

La Guia Fòssils Urbans de Barcelona ja està disponible

Si esteu interessats, podeu entrar al portal de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Geòlegs - Delegació de Catalunya (COLGEOCAT) i trobareu una icona d'un fitxer PDF, ompliu la butlleta, imprimiu-la i envieu-la per correu postal o fax, o bé guardeu el fitxer i l'envieu per correu electrònic a info@colgeocat.org.

per contactar amb Colgeocat:

Avinguda Paral·lel 144-146, baixos 08015 de Barcelona

T. 93 425 06 95 -
F. 93 325 05 06