Segurament, per a molts de vosaltres, això no tindrà cap sentit i fins i tot podeu trobar-ho una ximpleria, però precisament aquest és el tracte: estem envoltats per tot arreu de ximpleries.
Editada per l'Il·lustre Col·legi Oficial de Geòlegs - Delegació de Catalunya (COLGEOCAT) amb l'ajut de la Generalitat de Catalunya, Departament d'Innovació, Universitats i Empresa - Comissionat per a Universitats i Recerca.


En aquest Blog el primer que veureu és el dia a dia de l'impacte mediàtic que té la Guia. Des de mitja pàgina fins el final trobareu un resum de la Guia. Un cop vist tot això, si us animeu aneu a "Tinc una proposta..." (a dalt a la dreta). Intento fer una guia virtual amb els vostres Fòssils Urbans.

diumenge, 4 de desembre de 2011

La Guia en Viu i en Directe el 26 de novembre 2011

El 26 de novembre de 2011, convidada pel Seminari Permanent de Ciències Naturals de l'Institut de Ciències de l'Educació (Universitat Autònoma de Barcelona), acompanyo a un grup de professors/es a fer l'itinerari de Fòssils Urbans del Barri de Sant Martí de Barcelona. Durant l'itinerari descobrim les meravelles que tenim a les façanes de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada