Segurament, per a molts de vosaltres, això no tindrà cap sentit i fins i tot podeu trobar-ho una ximpleria, però precisament aquest és el tracte: estem envoltats per tot arreu de ximpleries.
Editada per l'Il·lustre Col·legi Oficial de Geòlegs - Delegació de Catalunya (COLGEOCAT) amb l'ajut de la Generalitat de Catalunya, Departament d'Innovació, Universitats i Empresa - Comissionat per a Universitats i Recerca.


En aquest Blog el primer que veureu és el dia a dia de l'impacte mediàtic que té la Guia. Des de mitja pàgina fins el final trobareu un resum de la Guia. Un cop vist tot això, si us animeu aneu a "Tinc una proposta..." (a dalt a la dreta). Intento fer una guia virtual amb els vostres Fòssils Urbans.

diumenge, 16 de setembre de 2012

El 22 de setembre 2012, es presenta la Guia a la Universitat de Vic.

El 22 de setembre 2012 de 10:00 a 13:00 h. es presenta la Guia a la Universitat de Vic i es fa un itinerari urbà per la ciutat de Vic, a la cerca de Fóssils Urbans. Aquesta activitat s'emmarca amb el projecte de les "Tertúlies de Literatura Científica" del programa "Ciència i Societat" d'aquesta Universitat liderat per les Professores Julita Oliveras i Judit Molera.

Vegeu aqui una mostra dels Fòssils que es veuen a les pedres urbanes de Vic (Rudistes, tipus de petxines del Cretàcic Inferior 130 Milions d'anys - Llibreria Anglada, Pl. Major de Vic).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada