Segurament, per a molts de vosaltres, això no tindrà cap sentit i fins i tot podeu trobar-ho una ximpleria, però precisament aquest és el tracte: estem envoltats per tot arreu de ximpleries.
Editada per l'Il·lustre Col·legi Oficial de Geòlegs - Delegació de Catalunya (COLGEOCAT) amb l'ajut de la Generalitat de Catalunya, Departament d'Innovació, Universitats i Empresa - Comissionat per a Universitats i Recerca.


En aquest Blog el primer que veureu és el dia a dia de l'impacte mediàtic que té la Guia. Des de mitja pàgina fins el final trobareu un resum de la Guia. Un cop vist tot això, si us animeu aneu a "Tinc una proposta..." (a dalt a la dreta). Intento fer una guia virtual amb els vostres Fòssils Urbans.

dilluns, 10 de març de 2014

Treball de Recerca 2 Batxillerat INS Salvador Espriu BCN.

La Guia es citada en un treball de Recerca d'estudiants de 2on. Batxillerat de l’ Institut Salvador Espriu de Barcelona.
 

2 comentaris:

 1. Hola buenos dias, me llamo samuel Pérez, y soy un amante de los fósiles, de echo tengo una buena coleccion, me traen, me compro y encuentro personalmente. Me e comprado el libro que a escrito y editado la señora Anna Cornella y solo puedo decir que me a encantado, ya sabia de varios de estos animalitos, porque tambien busco en suelos y fachadas, y encuentro y fotografio y catalogo. Me gustaria poder contactar con Anna, para saludarle y compartir estas fotos, para que los vea y estudie. Mi mail es: samedo1970@gmail.com un saludo y hasta pronto, gracias.

  ResponElimina
 2. Hola Samuel,

  Celebro tu afición a los fósiles. Gracias por los elogios a mi libro. Si te ha gustado eso es lo importante. Si puedo ayudarte a classificar tus fósiles en lo que pueda te ayudaré, aunque ya debes saber que los fósiles urbanos, debido a que no los vemos tal como eran (depende de la sección), son muy difíciles de clasificar.
  Podemos intentarlo. Enviame lo que quieras y me lo miraré.
  Es importante, si puedes, que me envies la foto del lugar, dirección donde està el fósil y foto del fósil con una escala. Asi añadiré tus fósiles a mi blog en el apartado “Tinc una proposta”.


  Un cordial saludo
  Anna Cornella

  ResponElimina