Segurament, per a molts de vosaltres, això no tindrà cap sentit i fins i tot podeu trobar-ho una ximpleria, però precisament aquest és el tracte: estem envoltats per tot arreu de ximpleries.
Editada per l'Il·lustre Col·legi Oficial de Geòlegs - Delegació de Catalunya (COLGEOCAT) amb l'ajut de la Generalitat de Catalunya, Departament d'Innovació, Universitats i Empresa - Comissionat per a Universitats i Recerca.


En aquest Blog el primer que veureu és el dia a dia de l'impacte mediàtic que té la Guia. Des de mitja pàgina fins el final trobareu un resum de la Guia. Un cop vist tot això, si us animeu aneu a "Tinc una proposta..." (a dalt a la dreta). Intento fer una guia virtual amb els vostres Fòssils Urbans.

divendres, 22 de gener del 2010

Fòssils Urbans de Barcelona al Programa El Medi Ambient de TV3

Divendres dia 29 de Gener de 2010, al programa de TV3, El Medi Ambient, (14:20), es parla del meu llibre: Els Fòssils Urbans de Barcelona.

No us ho perdeu.
29/01/2010
Llibre: "Fòssils urbans"
"Fòssils urbans", de la paleontòloga Anna Cornella, és una guia que ajuda a observar Barcelona de manera diferent.

3 comentaris:

  1. Felicitats, Anna, per la teva feina laboriosa, humil i constant! M'agradarà fer-me amb el teu llibre i disfrutar-lo.

    Per cert, si vols eixamplar el teu radi d'acció a l'àmbit metropolità, sé d'un fòssil a Badalona. Potser no és el més esplèndit, però com que està a la porteria on he viscut uns anys, doncs li tinc un cert carinyu.

    En concret, està al carrer Indústria, 49, de Badalona. Es troba a la part exterior, de manera que es pot veure perfectament del llindar estant.

    En fi, moltes felicitats per la teva recerca detectivesca i fins a la propera!

    Martí

    ResponElimina
  2. Hola Martí,

    Gràcies pel teu suport. Prenc nota del fòssil de Badalona. Potser en un futur també sortirà en una guia.
    Si vols un exemplar del llibre, mira en el blog l'apartat que parla de la disponibilitat del mateix. Es pot adquirir al Col.legi de Geòlegs de Catalunya.
    Fins aviat,
    Anna Cornella

    ResponElimina
  3. Felicitats per el teu llibre!

    Només voliem dir que des del TRAM, també ens preocupa el medi ambient, per això apostem per un medi de transport sostenible.
    Precisament d'això parlem en el últim post del nostre bloc. Us deixem aqui l'enllaç per si us interessa:

    http://blog.trambcn.com/el-tram-un-mitja-de-transport-sostenible

    Salut!

    ResponElimina