Segurament, per a molts de vosaltres, això no tindrà cap sentit i fins i tot podeu trobar-ho una ximpleria, però precisament aquest és el tracte: estem envoltats per tot arreu de ximpleries.
Editada per l'Il·lustre Col·legi Oficial de Geòlegs - Delegació de Catalunya (COLGEOCAT) amb l'ajut de la Generalitat de Catalunya, Departament d'Innovació, Universitats i Empresa - Comissionat per a Universitats i Recerca.


En aquest Blog el primer que veureu és el dia a dia de l'impacte mediàtic que té la Guia. Des de mitja pàgina fins el final trobareu un resum de la Guia. Un cop vist tot això, si us animeu aneu a "Tinc una proposta..." (a dalt a la dreta). Intento fer una guia virtual amb els vostres Fòssils Urbans.

dilluns, 9 d’abril de 2012

La Guia amb l'ICMGP

El 24 de març 2012 convidada per l'Institut Català de Mineralogia, Gemologia i Paleontologia (ICMGP), presento la Guia al Casal de barri, Congrés-Indians (Barcelona).

El 25 de març 2012 fem un recorregut urbá amb membres de l'ICMGP per localitzar fóssils urbans.

Vegeu a la foto un Cefalòpode tipus Ammonites del Juràsic (180 milions d'anys-Sant Antoni M.Claret, 272-274 Barcelona).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada